Ήταν μία μεγάλη γιορτή της ελληνικής μουσικής καλλιτεχνικής σκηνής. 

Όπως κάθε χρόνο τα Mad Video Music Awards 2018 πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και αποτέλεσαν για αρκετές μέρες το σημείο αναφοράς των media για τα όσα είδαμε και τα όσα έγιναν εκεί. 

Φώτα, μουσική, ξεχωριστές και μοναδικές εμφανίσεις, με το νεανικό κοινό κάτω από τη σκηνή να συμμετέχει και αυτό στην μεγάλη αυτή γιορτή της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και όχι μόνο. 

Ανάμεσα στο κοινό, βρέθηκε στην εκδήλωση αυτή που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η καλύτερη που έχει γίνει από τους διοργανωτές, μία νεαρή Πατρινή. 

Ο λόγος για την Μαριλία Βασιλακοπούλου που έχοντας μία λατρεία και μία αγάπη για την φωτογραφία, δεν θα μπορούσε να μην πάρει μαζί της την φωτογραφικό της φακό, πηγαίνοντας σε ένα τέτοιο μεγάλο event. 

Η Μαριλία έδωσε, έτσι, το παρών στο Mad Video Music Awards 2018 και φωτογράφισε με το δικό της μάτι και από την δική της οπτική γωνία τα πράγματα που συνέβησαν εκεί.


Και η αλήθεια είναι ότι συνέβησαν πολλά.

Από την εμφάνιση για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού του μεγάλου τραγουδοποιού, Νίκου Πορτοκάλογλου, αλλά και τις διάφορες από κοινού παρουσίες καλλιτεχνών και τραγουδιστών, προερχόμενοι από διαφορετικά μουσικά ρεύματα ή και από άλλες εποχές, αποδεικνύοντας ότι η μουσική είναι μία. 

Από πλευράς βραβείων σάρωσαν η Ελένη Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα (εκθαμβωτικές και οι δύο), ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι "Μέλισσες", ενώ το παρών φυσικά έδωσε για ακόμα μία χρονιά ο Σάκης Ρουβάς, βγαίνοντας στη σκηνή στην αρχή της εκδήλωσης, ξεσηκώνοντας το πλήθος. 

Η νεαρή Πατρινή Μαριλία Βασιλακοπούλου φρόντισε και βρέθηκε κοντά στη σκηνή, στην καρδιά δηλαδή των βραβείων και έβγαλε δεκάδες "κλικ" από όλα όσα έγιναν, τα οποία είχε την ευγένεια να τα παραχωρήσει προς δημοσίευση στο patrasevents.gr.  Την ευχαριστούμε για αυτό!

Ας μεταφερθούμε έτσι μέσα από τις φωτογραφίες της σε αυτή τη μαγική βραδιά.