Μια σημαντική μέρα χάραξε για τους φιλόζωους εθελοντές που όλους αυτούς τους μήνες βρίσκονται στο πλευρό των αδέσποτων ζώων. 

Ο Δήμος Πατρέων μαζί με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο προχώρησαν στην πρώτη κίνηση αγάπης κάνοντας δωρεάν 100 στειρώσεις από κτηνιάτρους Πατρινούς, αλλά και από άλλες πόλεις της Ελλάδος,  κατόπιν πρόσκλησης του Δήμου. 

Το έργο συντονίζεται από εθελοντές φιλοζωικών ομάδων που σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά βρίσκονται σε άψογη συνεργασία με τους υπευθύνους του Δήμου Πατρέων. 

Είναι μία μέρα γιορτής, ύμνος στον εθελοντισμό, όπου όλες οι δυνάμεις ενώνονται για να προσφέρουν και να προστατεύσουν τα αδέσποτα ζώα. Μία μέρα που χαιρετίζουν οι φιλόζωοι.

Οι στειρώσεις, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, άργησαν να γίνουν όμως το θετικό είναι ότι ξεκίνησαν και όλοι όσοι αγαπούν τα αδέσποτα είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν τη προσπάθεια αυτή που γίνεται. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι κτηνίατροι χειρούργησαν στο κτηνιατρείο του αείμνηστου Άγγελου Σκούρα, απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν στην σελίδα τους στο facebook.