Το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιουλίου, η γαλλική πρωτεύουσα άστραψε από τα φλας των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στο Παλάτι του Σαγιό στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση». Από το κόκκινο χαλί πέρασαν όλοι: Τομ Κρουζ, Χένρι Κάβιλ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ, Βανέσα Κίρμπι, Άντζελα Μπάσετ, Μισέλ Μόναγκαν, καθώς και ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, πόζαραν για τους φωτογράφους και υπέγραψαν αυτόγραφα για τα πλήθη των fans που βρέθηκαν εκεί.

Η έκτη ταινία του κορυφαίου franchise ταινιών δράσης βρίσκει τον πράκτορα Ίθαν Χαντ και την ομάδα του αντιμέτωπους με τον χρόνο, μετά από μια αποστολή που τελείωσε άσχημα. Λονδίνο, Βερολίνο, Νέα Ζηλανδία και Ινδία είναι μερικές μόνο από τις εικόνες που θα δούμε στην ταινία, ενώ το Παρίσι είναι η βασική τοποθεσία. «Επέλεξα να κάνουμε γυρίσματα στο Παρίσι επειδή είναι πανέμορφο, είναι η πόλη του σινεμά», δήλωσε ο Τομ Κρουζ στους δημοσιογράφους.

Γνωστός για τα επικίνδυνα stunts του, στο «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση» ο Τομ Κρουζ οδηγεί μια μοτοσυκλέτα και τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στους δρόμους του Παρισιού και πιλοτάρει ένα ελικόπτερο στα ινδικά Ιμαλάια, κόβοντας την ανάσα. «Είναι πάντα μια πρόκληση αλλά ποτέ δεν φοβάμαι. Ακόμα και στα 90 μου θα συνεχίσω να κάνω επικίνδυνα stunts», είπε με χιούμορ ο Κρουζ στους δημοσιογράφους.

Η ταινία θα κάνει παγκόσμιο άνοιγμα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Ιουλίου, ενώ στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου από την ODEON.