Η Μαίρη Μητρούλια ετοιμάζει καινούργια πράγματα που σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει θα κάνουν αίσθηση. 

Η νεαρή τραγουδίστρια από την Πάτρα που γνωρίσαμε μέσα από το talent show του "The Voice" και έχει πλέον συνδυάσει το όνομα της με το "Χάραμα", ετοιμάζει μία επανεκτέλεση ενός αγαπημένου κομματιού που δεν έχει ξαναγίνει μέχρι ώρας. 

Πρόκειται για το τραγούδι της Ελένης Τσαλιγοπούλου "Παραμιλητό μου", ένα από τα αγαπημένα τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοψιθυρίσει αρκετές φορές και η επανεκτέλεση του συγκεκριμένου κομματιού που θα συνοδεύεται από το αντίστοιχο βίντεο κλιπ γίνεται σε συνεργασία με τον Σταύρο Κωστή που έκανε τη μουσική παραγωγή και την ενορχήστρωση μαζί με τον Πέτρο Πυλαρινό (τον frontman των Alcatrash). 

H ίδια έχει λάβει μέχρι ώρας πολλά θετικά σχόλια από τους ανθρώπους που το έχουν ακούσει. "Πιστεύω και εύχομαι πως θα αρέσει στον κόσμο. Είναι κάτι διαφορετικό, κάτι αγαπημένο και με εκφράζει", τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr. 

"Είμαι πολύ τυχερή που συνεργάζομαι με αυτά τα εξαιρετικά ταλαντούχα παιδιά που ειλικρινά έχουν μεγάλη φαντασία και δημιουργικότητα, κάτι που φαίνεται, άλλωστε, και από την ποιότητα του συγκροτήματος (Alcatrash). Ελπίζω στο μέλλον να έχω και άλλες συνεργασίες μαζί τους γιατί τους αγαπώ και τους θαυμάζω".


Η νεαρή τραγουδίστρια που και αυτό το καλοκαίρι τη βλέπουμε πάλι στο "Χάραμα" έχει στα άμεσα σχέδια της να δημιουργήσει ένα γκρουπ, με φίλους της μουσικούς και καλλιτέχνες που να μιλούν την ίδια γλώσσα και να μπορούν μέσα από την μουσική τους να αγγίξουν και να ταξιδέψουν τον κόσμο, δημιουργώντας τα δικά τους κομμάτια. 

Η Μαίρη Μητρούλια παρά το νεαρό της ηλικίας της δείχνει ότι προσέχει τις επιλογές που κάνει, βαδίζει με προσεκτικά βήματα και δεν της αρέσει να είναι στάσιμη. Έτσι, τον χειμώνα σκέφτεται σοβαρά φύγει από την Πάτρα και να δοκιμάσει νέες μουσικές εμπειρίες, αλλά και συνεργασίες στην Αθήνα.

Καταλήγοντας δεν ξεχνά να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όσους την έχουν βοηθήσει και τονίζει: "Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τον Άκη Δείξιμο που με επέλεξε να σταθώ στο πλάι του και επίσης τον κ. Στέφανο Οικονόμου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε συμπεριλαμβάνοντας με για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μαγευτικό "Χάραμα".