Επιστρέφουμε δυναμικά, λοιπόν με ένα ακόμα event που θα προκαλέσει πανικό. Το Wake N' Bake είναι το πάρτυ που θα μας φέρει πιο κοντά, με τον νεότερο ράπερ - mc της Capital Music, FY. Ο FY είναι ένας απο τους πιο επιτυχημένους Έλληνες ράπερ, της γενιάς μας. Xτυπώντας πάνω απο 1 εκατομύριο προβολές στο YouTube σε κάθε του τραγούδι και sold out σε κάθε του live - event, έρχεται στην πόλη μας για να μας ξεσηκώσει. 21 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. το κέντρο διασκέδασης On - Off θα ανοίξει τις πόρτες του και θα μας υποδεχτεί όλους και να μας δώσει την ευκαιρία να διασκεδάσουμε με τον FY.

Μαζί του οι:

ΗVZE: Ο Πατρινός mc, θα είναι κ αυτος στο event για να μας δώσει έναν ακόμα λόγο να ραπάρουμε στο ρυθμό του.
MEF: Ένα ακόμα, ανερχόμενο αστέρι στην ραπ σκηνή θα είναι επίσης μαζί μας για να μας δείξει ποιός ειναι. Με πάνω απο 30 χιλιάδες προβολές στα κομμάτια του στο YouTube, είναι και αυτος ένας καλός, νεαρός mc που θα προκαλέσει πανικό.DJ Set:

NickNNick: Ένα δυνατό δίδυμο που θα καλύψει το κομμάτι του DJing. Oι ΝickNNick είναι αποφασισμένοι να μας δώσουν αιτία για χορό.

DJ John Karalis: Όσο νέος και αν είναι, η εμπειρία του είναι τρομερή, τόσο όσο και οι ικανοτητές του.

Το Patras Events θα καλύψει το κομμάτι της φωτογράφησης.

Είσοδος: 8€
(Δίνετε η δυνατότητα στο κάθε άτομο να δώσει 1 ευρώ επιπλέον και να μπεί στην κλήρωση για μία φιάλη Βότκα για να την απολάυσει με την παρέα του. Η κλήρωση θα γίνει περίπου στις 10:00 μ.μ.)
Φιάλη: 70€