Η υπαίθρια πορνεία στην Πάτρα καλά κρατεί και τους καλοκαιρινούς μήνες, με τις νεαρές Ρομά να έχουν αυξηθεί τόσο στους κεντρικούς δρόμους, όσο και στις συνοικίες, "ψαρεύοντας" πελάτες. 

Η τακτική τους πλέον είναι γνωστή, όμως, το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αποθρασυνθεί αφού την "πέφτουν" στους υποψήφιους "πελάτες", μπροστά στα μάτια του κόσμου, χωρίς προσχήματα και διπλωματία. 

Όπως κατήγγειλε στο patrasevents.gr αναγνώστης μία νεαρή Ρομά (ήταν μάλλον ανήλικη) προσφέρθηκε την Τετάρτη σε υπόγειο πάρκινγκ μεγάλου σούπερ μάρκετ στην οδό Αμερικής να του κάνει το γνωστό "στοματικό" για εφτά ευρώ. 

Του το είπε στα ίσα, την ώρα που αυτός κατέβαινε για να πάρει το αμάξι του και να φύγει. Σε άλλη περίπτωση μία κοπέλα Ρομά, πλησίασε έναν ηλικιωμένο, κοντά σε λαϊκή αγορά της Πάτρας και του ζήτησε να πάει μαζί της για να... περάσει καλά, την ώρα μάλιστα που η περιοχή ήταν γεμάτη από κόσμο. 

Αν κάποιος το ψάξει διαπιστώνει ότι τέτοια κρούσματα συμβαίνουν καθημερινά στην Πάτρα, με ανήλικες ή και μεγαλύτερες κάπως γυναίκες Ρομά να την πέφτουν σε ηλικιωμένους και όχι μόνο.

Από την στιγμή μάλιστα που οι ιερόδουλες από την Αφρική έχουν χαθεί από τις νυχτερινές πιάτσες, τα κορίτσια Ρομά, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι από χώρες όπως η Ρουμανία, η Βουλγαρία και η Αλβανία, έχουν μείνει μόνες τους και κάνουν "παιχνίδι". 

Τα μέρη που συχνάζουν είναι πλέον πολλά αφού έχουν εξαπλώσει τα δίχτυα τους σε όλη την Πάτρα. Μένει να δούμε που θα καταλήξει αυτό το φαινόμενο και αν θα υπάρξει επιτέλους κάποια επέμβαση από την Αστυνομία που φυσικά γνωρίζει τι γίνεται.