Τo Οlympico café στην παραλία του Ρίου στην Πάτρα, αποτελεί τον τέλειο χώρο χαλάρωσης τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους.

Σε ένα άρτια οργανωμένο πολυχώρο που λειτουργεί ως παιδότοπος, οι μικροί επισκέπτες ξεφαντώνουν και σπαταλούν την ενέργεια τους παίζοντας, ενώ οι μεγαλύτεροι πίνουν τον καφέ τους με θέα τον Πατραϊκό!

Ο παιδότοπος του Olympico λειτουργεί σε ένα ευχάριστο και ιδανικά διαμορφωμένο χώρο, όπου τα παιδιά ευχαριστιούνται το παιχνίδι με την ψυχή τους.

Παράλληλα οι γονείς χαλαρώνουν με τους φίλους τους, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Πάντα με την επίβλεψη ειδικών, οι μικροί φίλοι τα δίνουν όλα ανεβοκατεβαίνοτας την μεγάλη φουσκωτή τσουλήθρα και όχι μόνο...


Οι ομορφότερες στιγμές της ζωής σας με θέα τον Πατραΐκό κόλπο

Το Οlympico café δεν είναι μόνο ο κατάλληλος προορισμός για το παιδικό σας party, αλλά αναλαμβάνει και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση όπως γάμος, βάπτιση...

Με θέα τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, μπορείτε να ονειρευτείτε ποιο ειδυλλιακά τον γάμο σας ή την δεξίωση σας;

Είναι ο ιδανικός προορισμός, φτιαγμένος με μεράκι ειδικά για να φιλοξενήσει τις ομορφότερες σας αναμνήσεις.

Με επιλεγμένη μουσική, νοστιμότατες γευστικές απολαύσεις και με την ευγένεια και την φιλική διάθεση του προσωπικού το Οlympico café αποτελεί τον ιδανικό χώρο, για όλες τις στιγμές της ζωής σας, δίνοντάς τους ένα ιδιαίτερο χρώμα.