Για μία ακόμα χρονιά θα υπάρχει εκπροσώπηση του πατρινού πιγκ-πογκ, στις μικρές εθνικές ομάδες, για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων, που θα διεξαχθεί στο Κλουζ Νάποκα της Ρουμανίας από 15 έως 24  Ιουλίου.

Ο Πατρινός αθλητής Αδριανός Παναγιώτης που φέτος αγωνιζόταν στην ομάδα του ΓΑΟ Πειραιά, μετά από μία εξαιρετική χρονιά με τρία μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, επιλέχθηκε να στελεχώσει την αντίστοιχη εθνική ομάδα μαζί με τους Αϊβατίδη και Μαδέση.

Η πρόσκληση στην Εθνική είναι η ανταμοιβή και η αναγνώριση που κάθε αθλητής ονειρεύεται στη διάρκεια της αθλητικής του σταδιοδρομίας.

Ο Παναγιώτης βρίσκεται από τις τελευταίες δέκα ημέρες στην Αθήνα και προπονείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ακολουθώντας την προετοιμασία των εθνικών ομάδων.

Στο τεχνικό τιμ για τους αγώνες και πάλι ο ομοσπονδιακός προπονητής του Κλιμακίου Επίλεκτων Δυτικής Ελλάδος κύριος Ζήκος Σωτήρης, ο οποίος θα έχει την ευθύνη της εθνικής παίδων.

Ο κύριος Ζήκος βρίσκεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια σε όλες τις αποστολές για τα αντίστοιχα πανευρωπαϊκά που γίνονται κάθε καλοκαίρι και αυτό αναδεικνύει την εμπιστοσύνη που του δείχνει η ομοσπονδία.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από 13 αθλητές και αθλήτριες και 4 προπονητές και θα αναχωρήσει την Παρασκευή 13 Ιουλίου.