Την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, η ACHAIA CLAUSS υποδέχθηκε και φιλοξένησε στα πετρόχτιστα κελλάρια της τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και Τηλεπικοινωνιών, κύριο Νίκο Παππά.

Ο κος Παππάς αφού συνομίλησε για λίγο με τους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου, αφέθηκε στην παραδοσιακή φιλοξενία του κου Νίκου Καραπάνου και των συνεργατών του, κου Περικλή Μπαλτά και κας Τόνιας Ράπτη, οι οποίοι τον ξενάγησαν στα 157χρονα κελλάρια, όπου για όλα αυτά τα χρόνια εξελίσσεται η μοναδική Μαυροδάφνη του Οινοποιείου. Στην Έπαυλη του Clauss, ο Υπουργός εντυπωσιάστηκε από τα «ενθυμήματα» των Πέτρινων Χρόνων της Εθνικής Αντίστασης και του Εμφυλίου Πολέμου στην περιοχή της Αχαΐας, τα οποία έχουν αποτυπωθεί στο Βιβλίο Επισκεπτών της εποχής 1941-1949.

Ο κος Παππάς δήλωσε «εντυπωσιασμένος από τον ιστορικό χώρο».

Τον κο Παππά συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης, ο κος Γ. Τζιάλλας, ο οποίος συνήθιζε να επισκέπτεται την ACHAIA CLAUSS σαν φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών και να δοκιμάζει Μαυροδάφνη. Δεν έκρυψε την ευχάριστη έκπληξή του για τις καλαισθητικές παρεμβάσεις και αλλαγές στα ιστορικά Κελλάρια και ευχαρίστησε για την «εξαιρετική ξενάγηση σε έναν υπέροχο γεμάτο ιστορία τόπο, όπου συμπυκνώνεται όλη η ιστορία της Πάτρας, της Αχαΐας, αλλά και κομμάτι της Ιστορίας της Ελλάδας».

Ακολούθησε ομιλία του κου Παππά προς τους εκπροσώπους του Τύπου και τις παραγωγικές και επιχειρηματικές τάξεις της Αχαΐας.

Η βραδιά έκλεισε με δεξίωση εκ μέρους της εφημερίδας Πελοπόννησος, για το 6ο Αναπτυξιακό Συνέδριό της.