"Θερίζουν" οι... αετονύχηδες στις παραλίες της Δυτικής Αχαΐας, με τα κρούσματα κλοπών που εμφανίστηκαν στις αρχές του Ιουνίου, να συνεχίζονται και τον Ιούλιο.

Μετά τις κλοπές που είχαν γίνει στις παραλίες του Αλισσού, του Δρεπάνου και της Ροδινής τον περασμένο μήνα, αυτή τη φορά έγινε "μπαράζ" κλοπών στις παραλίες της Δυτικής Αχαΐας.

Συγκεκριμένα οι δράστες χτύπησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στις παραλίες της Λακκόπετρας και της Καλόγριας, βάζοντας στο στόχαστρο αυτοκίνητα που είχαν σταθμεύσει οι ιδιοκτήτες τους σε μεγάλες αποστάσεις από εκεί που έκαναν μπάνιο.

Τα περιστατικά ήταν πολλά αφού οι κλέφτες είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στα δεκάδες αυτοκίνητα που είχαν σταθμεύσει, αναζητώντας αυτά που θα έβρισκαν την πιο πλούσια λεία.

Τα περισσότερα κρούσματα σημειώθηκαν στην παραλία της Λακκόπετρας, όπου εκεί κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ στην Καλόγρια παραλίγο να επικρατήσει αναστάτωση, όταν οι λουόμενοι που είχαν πέσει θύματα από τους "αετονύχυδες" υποψιάζονταν ο ένας τον άλλον.

Η λεία των κλεφτών ήταν σημαντική και έπαιρναν ότι έβρισκαν μπροστά τους, από ραδιόφωνο αυτοκινήτου, γυαλιά ηλίου έως και χρήματα. Η Αστυνομία της Κάτω Αχαΐας έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών και υποψιάζεται άτομα που έχουν προχωρήσει και στο παρελθόν σε τέτοιες ενέργειες.

Σε κάθε περίπτωση καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πηγαίνουν για μπάνιο και να μην αφήσουν στο αμάξι τους χρήματα ή και αντικείμενα μικρής ή και μεγάλης αξίας.