Το Survivor φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Ένα “ταξίδι” σχεδόν έξι μηνών αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor ολοκληρώθηκε σε δύο γύρους. Στον πρώτο αγωνίστηκαν και οι τέσσερις παίκτες, με τον καθένα να έχει από τέσσερις ζωές.

Ο Ηλίας και η Μελίνα πέταξαν εκτός Κατερίνα και Βιργινία, και έχοντας τρεις ζωές ο καθένας, έδωσαν μάχη για το πρώτο “εισιτήριο”. Ο Ηλίας, ωστόσο, ήταν αυτός που πήρε τρεις νίκες και πέρασε στον ημιτελικό.

Στη συνέχεια, οι τρεις γυναίκες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι πάλεψαν για την δεύτερη θέση του ημιτελικού. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Μελίνα Μεταξά και πέρασε με τη σειρά της στον ημιτελικό.

Ο Ηλίας Γκότσης, λοιπόν, και η Μελίνα Μεταξά είναι οι δύο πρώτοι παίκτες που εξασφάλισαν θέση στον ημιτελικό του Survivor. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Βιργινία Δικαιούλια θα βρεθούν στον προημιτελικό, όπου θα γίνει νέα ψηφοφορία κοινού. Η παίκτρια που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους θα περάσει με τη σειρά της στον ημιτελικό.


Survivor: Ηλίας Γκότσης και Μελίνα Μεταξά προκρίθηκαν στον ημιτελικο