Μια υπέροχη εμπειρία ήταν το Schoolwave Festival που έγινε το τριήμερο 6 με 9 Ιουλίου, στο θέατρο Βράχων για την Πατρινή μπάντα Corrosive Influence.

Τα παιδιά του Πατρινού συγκροτήματος ανέβηκαν την Κυριακή στη σκηνή του μεγάλου αυτού μαθητικού και φοιτητικού μουσικού γεγονότος και τα έδωσαν όλα, αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις με την εμφάνιση τους.

Οι Corrosive Influence αποτέλεσαν την thrash metal εκδοχή της τρίτης ημέρας του Schoοlwave Festival και ξεσήκωσαν με την μουσική τους το κοινό που παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και την βροχή, είχε κατακλύσει το θέατρο Βράχων.

Τα παιδιά της Πατρινής μπάντας μιλώντας στο patrasevents.gr για την εμπειρία τους μας είπαν: "Ήταν μια καλή φάση η όλη εμπειρία και τα όσα ζήσαμε στο μουσικό αυτό φεστιβάλ.

Είχαμε βέβαια προβλήματα που αντιμετωπίσαμε την τρίτη ημέρα λόγω της ασταμάτητης βροχής, όμως ευτυχώς η κατάσταση σώθηκε και έτσι μπορέσαμε να εμφανιστούμε. 

Εμείς από την πλευρά μας δώσαμε την καλύτερη ενέργεια που είχαμε, ότι πιο δυνατό μας είχε μείνει, ενώ το κοινό ήταν πιο θερμό, πιο τρελό και αληθινό από ποτέ".