Ίδια έδρα τελικού, αλλά με διαφορετική διαδικασία και νέα δεδομένα θα διεξαχθεί το νέο Κύπελλο Ελλάδος για την σεζόν 2018/19.

Mε τους Κυπελλούχους των 53 Ενώσεων θα διεξαχθεί το επόμενο κύπελλο Ελλάδα όπως αποφάσισε στην τεςλευταία της συνεδρίαση η ΕΠΟ. Θα προστεθούν δύο γύροι στους οποίους θα πάρουν μέρος μόνο τα ερασιτεχνικά σωματεία. Στον τρίτο θα πάρουν μέρος οι ομάδες της Football League και στον τέταρτο (φάση ομίλων) οι ΠΑΕ της Super League.

Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη της ΕΠΟ το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 18 Μαΐου.

Στη διοργάνωση της σεζόν 2018/2019 θα συμμετάσχουν συνολικά 85 ομάδες και θα γίνουν 130 παιχνίδια. Όπως έγινε και την περασμένο περίοδο, οι ομάδες της Super League θα μπουν κατευθείαν στη φάση των ομίλων, δύο εξ αυτών στο κάθε γκρουπ.

Σε ό,τι αφορά τον τελικό, όπως αναφέρεται σχετικά «ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα ορίζεται η 18/05/2019. Ο Τελικός Αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α».

Συμπληρώνει, ωστόσο, η προκήρυξη ότι «η Ε.Π.Ο. δύναται να αποφασίσει για λόγους ανωτέρας βίας που αποκλείουν τη διεξαγωγή του, την ημέρα ή τον τόπο και να ορίσει νέα ημερομηνία και άλλο γήπεδο για την διεξαγωγή του».

Με πιο απλά λόγια η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο ως προς την έδρα και την ημερομηνία του καταληκτικού αγώνα της διοργάνωσης.