Αν βαρέθηκες τον "καναπέ" και αν το jet ski σου φαίνεται μπανάλ τότε το Flyboard θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια...

Τι είναι αυτό; Όπως αναφέραμε και στον τίτλο είναι η δική σου ευκαιρία να νιώσεις σαν τον Iron Man και φυσικά να διασκεδάσεις.

Από τις αρχές του καλοκαιριού η νέα καλοκαιρινή δραστηριότητα, είναι αυτή που συζητιέται έντονα στην παραλία της Καλόγριας!

Αρχικά να σημειώσουμε πως το Flyboard αποτελείται από 2 μπότες οι οποίες πατάνε πάνω σε μια σανίδα με δύο τουρμπίνες που πετάνε νερό (από τη φτέρνα). Από τις τουρμπίνες φεύγει μια μακριά σωλήνα η οποία ενώνεται με την τουρμπίνα του jet ski.

Αφού λοιπόν κολυμπήσει κανείς μέχρι βαθιά και μετά πάρει αρχική θέση κατά την οποία πρέπει να είναι με τα πόδια κάθετα στην θάλασσα, τα γόνατα κλειδωμένα και τους τετρακέφαλους σφιχτούς, τότε θα... πετάξει!


Οι άνθρωποι που θα σε εισάγουν στο Flyboard είναι αυτοί που συγκεντρώνουν τα βλέμματα όλων των επισκεπτών στην παραλία.

Κάνουν φιγούρες και ανυψώνονται με απίστευτη ισορροπία δίνοντας το παράδειγμα σε όλους και φυσικά προκαλώντας άπαντες να το δοκιμάσουν.

Πρόκειται για μια πολύ ωραία εμπειρία στα θαλασσινά νερά με την αδρεναλίνη να χτυπά κόκκινο και τους αναβάτες να "πετούν" σε μια μαγευτική τοποθεσία.

Και μπορεί αυτό το extreme sport να έχει θαυμαστές σε όλη την χώρα όμως στην δυτική Αχαΐα το γνωρίζουμε καλύτερα φέτος που ήρθε για να προστεθεί στις ήδη καλοκαιρινές μας δραστηριότητες στην Καλόγρια.