Μεταξύ αμέτρητων φωτογραφιών αλλά και βίντεο που αναδεικνύουν την ομορφιά του νησιού, αίσθηση προκαλούν οι νυχτερινές λήψεις που δημοσίευσε ο συμπολίτης μας Σπύρος Χρονόπουλος.

Μοναδικές φωτογραφίες από τα Τριζόνια Φωκίδας με το αποτέλεσμα πραγματικά να εντυπωσιάζει και να σε προκαλεί να πάρεις την παρέα σου και να φύγεις εκδρομή.

Τι και αν έχουμε εκθειάσει αρκετές φορές την εμπειρία διακοπών που προσφέρει το μέρος αλλά και την διαδικασία για να φθάσουμε εκεί, η κάτω από τα αστέρια οπτική του μαγεύει και τους πιο "δύσκολους" επισκέπτες.


Είναι η δική μας πρόταση για εκδρομή με αφετηρία την Πάτρα καθώς το μέρος απέχει περίπου 40 χλμ. και το "μαγικό" πέρασμα του χρόνου στα Τριζόνια από το ξημέρωμα έως την δύση και την γοητεία του νυχτερινού τοπίου διαρκεί όσο μια υπέροχη εμπειρία που θα πάρεις μαζί σου φεύγοντας δηλαδή για πάντα.


Ξεχωριστό "χρώμα" στα Τριζόνια τη νύχτα δίνουν οι πολλές παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια.

Από εκεί μπορείτε να απολαύσετε το μαγευτικό τοπίο που απλώνεται μπροστά σας ενώ γιατί όχι μια βόλτα ή το βραδινό μπάνιο στην παραλία θα απογειώσουν την διάθεση σας.

Θα βρείτε και χώρο και για να μείνετε αν είστε από αυτούς που αγαπάτε την αυγή.

Από την μία το παραδοσιακό ύφος του νησιού από την άλλη το φυσικό κάλλος (δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα) τα Τριζόνια είναι μέρος απαράμιλλης ομορφιάς που δεν πρέπει να ξεχάσετε τον φετινό Ιούλιο!