Μέλος της αγγλικανικής εκκλησίας έγινε σήμερα ο πρίγκιπας Λούις, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο.

Σε αντίθεση με τους βασιλικούς γάμους, οι οποίοι είναι ανοικτοί, οι βαπτίσεις της βασιλικής οικογένειας γίνονται σε εξαιρετικά κλειστό κύκλο.

Έτσι και η βάπτιση του μικρού πρίγκιπα Λούις, έγινε με παρόντες τη βασιλική οικογένεια, τους Μίντλετον και τους έξι νονούς του μικρού, στενούς φίλου του ζευγαριού. Απόντες η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος. Οι λόγοι για τους οποίους απουσίασαν από τη βάπτιση είναι άγνωστοι, ωστόσο επιμένουν ότι δεν συνδέεται με λόγους υγείας. Η βασίλισσα Ελισάβετ άλλωστε βρίσκεται σε προετοιμασίες για την επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ, αυτή την εβδομάδα στο κάστρο του Γουίνσδορ.

Την παράσταση πέρα από τον μικρό πρίγκιπα έκλεψαν, όπως ήταν αναμενόμενο οι δούκισσες της οικογένειας, δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον και δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ. Και φυσικά η πανταχού παρούσα Πίπα Μίντλετον.

Η Κέιτ Μίντλετον, πιο κομψή από ποτέ, δυο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, επέλεξε όπως και στις υπόλοιπες δυο βαπτίσεις μια κρεμ δημιουργία Alexander MqQueen. Στενή, με V, όγκο στα μανίκια και κλος φούστα. Πρόκειται για κάποιο παλτό που για μια ακόμη φορά επέλεξε να φορέσει ως φόρεμα.

Η Μέγκαν Μαρκλ, παρότι πρόσφατα φάνηκε να ξαναβρήκε τον εαυτό της, φαίνεται ότι στη βάπτιση του πρίγκιπα Λούις τον ξαναέχασε και για μια ακόμη φορά αντέγραψε το στιλ της Κέιτ Μίντλετον. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα λαδί φόρεμα, λιτό, σε ίσια γραμμή. Το φόρεμα έφερε αμερικανική υπογραφή: Ralph Lauren. Ακολουθώντας πλήρως τον κανόνα της μονοχρωμίας συνδύασε το εν λόγω φόρεμα με αξεσουάρ ακριβώς του ίδιου χρώματος. Φυσικά τα μαλλιά της τα είχε προσεκτικά πιασμένα πίσω, σε αλογοουρά.

Η Πίπα Μίντλετον από την άλλη επέλεξε ένα φόρεμα σε baby blue απόχρωση, ιδανικό για εγκυμοσύνη, με ένα ζωνάκι και πλισέ φούστα.

Αδιαμφισβήτητα η Κέιτ Μίντλετον έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις, από την εντυπωσιακή μεν, λίγο μουντή δε Μέγκαν Μαρκλ. Η Πίπα Μίντλετον ήταν εκτός συναγωνισμού...