Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας είχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή, την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018.

Ο κ. Βασιλειάδης μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων Πάτρα 2019, στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός», συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκο Κανελλάκη, επισκέφθηκε τον υπό διαμόρφωση πάρκο άθλησης και αναψυχής πίσω από το κολυμβητήριο.

Παράλληλα, ο κ. Βασιλειάδης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για τις παρεμβάσεις συντήρησης και αναβάθμισης των δημόσιων αθλητικών υποδομών της Πάτρας. Επίσης, ενημερώθηκε και για μία σειρά θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία του ΠΕΑΚ Πάτρας όπως για τις ενέργειες ένταξης στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής, αλλά και την ένταξη της αθλητικής εγκατάστασης του «Α. Πεπανός» στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά την αυτοψία που έκανε και την αναλυτική ενημέρωση που είχε, εξέφρασε την ικανοποίηση του, τόσο για το επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων, όσο και το έργο που έχει γίνει, τονίζοντας ότι η Πάτρα βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες της Γ.Γ. Αθλητισμού και προσωπικά του ίδιου.