Με τέσσερα μετάλλια στις αποσκευές της γυρνά στην Πάτρα η αποστολή του Α.Σ. Ήφαιστος.

Οι αθλητές Παναγιώτης Παπουτσόπουλος και Επαμεινώνδας Σταμάτης βρέθηκαν στην Κομοτηνή την Παρασκευή 6 Ιουλίου και το Σάββατο 7 Ιουλίου όπου πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ParaBadiminton στην κατηγορία WH2 όπου κατέκτησαν την τρίτη και πρώτη θέση αντίστοιχα.

Επίσης ο Παπουτσόπουλος αγωνίστηκε στο διπλό ανδρών με συμπαίκτη τον Θανάση Πολυχρονιάδη (Ηρόδικος) στην κατηγορία WH1+2 και επικράτησαν στον τελικό του ζευγαριού Σαουλίδη (Ηρόδικος) - Μπαλόγλου (Ηρόδικος) και ο Σταμάτης αγωνίστηκε στο μικτό διπλό με συμπαίκτρια την Δήμητρα Κοροκίδα στην κατηγορία WH1+2 όπου κατέκτησαν το χρυσό απέναντι στο ζευγάρι των Σεμιχά Ριζάογλου (Ηρόδικος) - Γιώργου Παπαδόπουλου (Ηρόδικος).

Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Αθλητών με Αναπηρία, του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά προβλήματα "Περπατώ" και του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία "Ηρόδικος" και ήταν μια πολύ σημαντική διοργάνωση για την ανάπτυξη του ενός αθλήματος που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στους Παραλυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Οι αθλητές που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις θα μπουν στον σχεδιασμό της ομοσπονδίας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ParaBadminton του ερχόμενου Νοεμβρίου στη Ροντεζ της Γαλλίας. 

Ο Α.Σ. Ήφαιστος και οι δύο αθλητές ευχαριστούν θερμά τον προπονητή badminton Γιώργο Μπονέλη για το χρόνο του, την αφοσίωσή του και την πίστη του στους αθλητές!