Έτοιμοι να βάλουμε το κεφάλι μας μέσα στο κουβά με το νερό, είμαστε, κοιτάζοντας το Instagram.

Οι επαγγελματίες και οι ειδικοί μπορεί να λένε ότι η Πάτρα είναι ένας one night stand προορισμός για τους τουρίστες που έρχονται στη Δυτική Ελλάδα, όμως εμείς κοιτάζοντας το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έχουμε ανακαλύψει δεκάδες ξένους με την τοποθεσία "Patras Greece", να απολαμβάνουν από κάποιο μέρος της αχαϊκής πρωτεύουσας ή έξω από αυτή, τις ομορφιές της χώρας μας.

Μόνο το τελευταίο 24ώρο εντοπίσαμε δεκάδες, με λεζάντες που είναι γραμμένες στα ρώσικα, τα ιταλικά, τα γαλλικά ή και σε άλλες γλώσσες, ενώ κοιτάζοντας τα προφίλ τους, παραπέμπουν σε τουρίστες.

Τουρίστες από την Ρωσία, την Πολωνία, τη Λιθουανία, την Ιταλία και από δεκάδες άλλα μέρη του κόσμου που φαίνεται ότι έχουν έρθει στην Πάτρα και ανεβάζουν φωτογραφίες.

Οπότε δύο περιπτώσεις συμβαίνουν: Ή ξαφνικά γίναμε κάτι από... Μύκονο ή απλώς μας τρολάρουν ακόμα και οι τουρίστες ανεβάζοντας φωτογραφίες από άσχετα μέρη, βάζοντας απλώς τη λέξη Patras, Greece στην τοποθεσία τους. 

Δεν έχουμε ακόμα καταλήξει τι ισχύει από τα δύο. Η υπόθεση χρειάζεται έρευνα και υπάρχει χρόνος. Έχουμε ακόμα ένα καλοκαίρι μπροστά μας!