Σύμφωνα με τους αστρολόγους υπάρχουν κάποια ζώδια που αν συναντηθούν μεταξύ τους κάνουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους.

Ποιοι είναι λοιπόν τα ζώδια, που σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά τους, ταιριάζουν περισσότερο στο σεξ;

Εμείς σας παρουσιάζουμε τους έξι πιο δυνατούς συνδυασμούς

1. Κριός με Σπορπιό

Εδώ μιλάμε για έντονο πάθος που δεν συμβαδίζει με τα θέλω. Ο Κριός γεννά την ανάγκη στον Σκορπιό να τον υποτάξει και ο Σκορπιός στον Κριό να τον περιορίσει, για αυτό το σεξ αυτών των δύο έχει την ένταση μιας μάχης.

2. Ταύρος με Τοξότη

Ο Τοξότης και ο Ταύρος είναι πραγματικά πολύ διαφορετικά άτομα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι τα δύο άκρα, αλλά όταν πέφτουν στο κρεβάτι ο συνδυασμός τους είναι εκρηκτικός. Αν εκείνος είναι Τοξότης και εκείνη Ταύρος τότε έχουμε εδώ παθιασμένες βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Αν και φαίνεται να μην ταιριάζουν και τόσο και να μην έχουν και πολλά κοινά, στην ουσία είναι δύο ζώδια που στηρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους.

3. Δίδυμος με Αιγόκερω

Αέρας και Γη. Ο Αιγόκερως είναι τόσο συνεσταλμένος και τόσο μορφωμένος που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τον Δίδυμο, ο οποίος δεν ησυχάζει ποτέ γιατί τους αρέσει να τον ιντριγκάρουν. Ο Αιγόκερως είναι αισθησιακός και αγαπησιάρης και ο Δίδυμος ζει το παρόν στο έπακρον. Τα δύο ζώδια αυτά όταν συναντηθούν σεξουαλικά κάνουν θαύματα.

4. Λέων με Ζυγό

Το σεξ είναι θεαματικό καθώς ο Ζυγός μαθαίνει πολλά στο Λιοντάρι, κυρίως να μην είναι εγωιστής. Στη σχέση αυτή η απόλαυση είναι γενναιόδωρη.

5. Ιχθύς με Καρκίνο

Θα καταλάβουν ενστικτωδώς ο ένας τον άλλον. Είναι τόσο τρυφεροί και υποστηρικτικοί και συνήθως γνωρίζουν ακριβώς ποιες είναι οι ανάγκες του άλλου. Επίσης και οι δύο είναι πολύ έξυπνοι και θα είναι σε αρμονία. Αίσθηση, είναι η λέξη κλειδί σε αυτή τη σχέση. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ζώδια αυτά ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, το νερό. Αυτή η σύνδεση θα είναι προφανής από τη στιγμή που θα κοιταχτούν.

6. Παρθένος με Υδροχόο

Σε αυτή την ερωτική ένωση Παρθένος και Υδροχόος μπορούν να βγάλουν τον καλύτερο ή τον χειρότερο εαυτό του συντρόφου τους. Αυτοί οι δύο εραστές μπορούν να εξαλείψουν τις διαφορές τους και να συμπορευτούν καθώς ανακαλύπτουν ο ένας τον άλλο.

Η φιλοδοξία αυτών των δυο ζωδίων τους οδηγεί σε αξιοθαύμαστες πράξεις. Αυτή η σχέση έχει την τάση να είναι διδακτική, διαφωτιστική και να προσφέρει ευχαρίστηση και στους δύο συντρόφους.