Τι σου είναι το ποδόσφαιρο...

Ξεσήκωσε την πλατεία Όλγας το βράδυ της Παρασκευής μια παρέα Βελγίδων τουριστριών, βλέποντας τον προημιτελικό αγώνα της εθνικής ομάδας της πατρίδας τους με την Βραζιλία, στο πλαίσιο του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι νεαρές Βελγίδες τουρίστριες πήγαν για να παρακολουθήσουν το ματς σε μαγαζί της πλατείας Όλγας, φορώντας τα χρώματα της πατρίδας τους και δεν σταμάτησαν κατά την διάρκεια του αγώνα να φωνάζουν, να ζητωκραυγάζουν και να πίνουν μπίρες, ζώντας το παιχνίδι με όλη του την αγωνία.

Καταλαβαίνετε τι έγινε όταν η ομάδα τους πέτυχε τα δύο γκολ εναντίον της "σελεσάο". Οι τουρίστριες έγιναν ένα "κουβάρι" από τους πανηγυρισμούς τους.

Και στο τέλος έφυγαν από την πλατεία φωνάζοντας και κραυγάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους. Τώρα το πώς βρέθηκαν στην Πάτρα; Μια στάση έκαναν από ότι μάθαμε στο tour της χώρας που έχουν ξεκινήσει.

Δεν ξέρουμε αν θα μείνουν στην Πάτρα και για τον αγώνα που δίνει η ομάδα τους με την Γαλλία πλέον στα ημιτελικά. Βλέπετε η αχαϊκή πρωτεύουσα και η πλατεία Όλγας αποδείχτηκαν γούρικες για την πατρίδα τους.

Σκεφτείτε τι θα γίνει αν το Βέλγιο κατακτήσει κιόλας το βαρύτιμο τρόπαιο...