Ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια των βιβλιόφιλων της Πάτρας, είναι το Νakas Βοοk Ηouse. Εκεί θα βρες όποιο βιβλίο ψάχνεις!

Ελληνικά, ξενόγλωσσα, παιδικά βιβλία, κόμικς, μυθιστορήματα, βιβλία επιστημών, τεχνών, εκπαιδευτικά, και πολλά ακόμα!

Η ποιότητα συναντά την αισθητική, σε ένα σύγχρονο και μοντέρνο χώρο, στον πολυχώρο Veso Mare, μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, η περιπλάνηση ανάμεσα στα βιβλία γίνεται ένα μαγικό ταξίδι γνώσης!

Η λιτή σχεδίασή του γεμίζει μεμιάς το οπτικό πεδίο του αναγνώστη με βιβλία και του επιτρέπει να βρίσκει σχεδόν αμέσως ό,τι κι αν ψάχνει.


Στους πάγκους του οι αναγνώστες θα βρουν το "καταφύγιό" τους... μέσα από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων που συνεχώς εμπλουτίζεται μπορούν να αναζητήσουν βιβλία ελληνικής, ξένης και κλασσικής λογοτεχνίας, ποίηση, δοκίμια, βιβλία φιλοσοφίας, ψυχολογίας, βιβλία ευ ζην αλλά και ποικιλία λεξικών και ταξιδιωτικών οδηγών.

Μεγάλο τμήμα του βιβλιοπωλείου Νakas Βοοk Ηouse, καταλαμβάνει το παιδικό και εφηβικό τμήμα, στο οποίο οι μικροί φίλοι θα βρουν σχολικά είδη, παραμύθια, ιδιαίτερα παιχνίδια, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στο μαγικό χώρο του βιβλίου.


Στόχος του Nakas Book House είναι να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του αναγνωστικού κοινού.

Με συνεχή ενημέρωση στο χώρο του βιβλίου, με αγάπη γι’ αυτό το τόσο… ζωντανό αντικείμενο, με την προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των Πατρινών βιβλιοφάγων.

Το Nakas Book House, στον πολυχώρο Veso Mare, δεν είναι ένα ακόμα βιβλιοπωλείο στην Πάτρα...

Aποτελεί έναν πνευματικό πόλο έλξης και σημείο συνάντησης για τους αναγνώστες, που ακολουθούν το ταξίδι της μάθησης μέσω του καλού και "ψαγμένου" βιβλίου!