Η Βασιλική Μαγκλάρα γυρίζει τις παραλίες της Αττικής έχοντας φτάσει κοντά στο να πάρει το πτυχίο της από το τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η όμορφη κοπέλα που τα τελευταία δύο χρόνια έχει φύγει από την Πάτρα και ζει στην Αθήνα, τελείωσε για φέτος τον κύκλο των ραδιοφωνικών εκπομπών που έκανε σε έναν από τους ανερχόμενους σταθμούς των ερτζιανών της πρωτεύουσας και ταυτόχρονα έδωσε ορισμένα μαθήματα για να πάρει το πτυχίο της.

Η νεαρή φοιτήτρια που γνωρίσαμε από το night life της Πάτρας, ξεχωρίζοντας με την παρουσία της και την ευγένειά της, επιστρέφοντας στην Αθήνα πήρε την δική της εκπομπή και αποφάσισε να ασχοληθεί με το αγαπημένο της ραδιόφωνο, στον σταθμό Rockharadio.

Η εκπομπή της έκλεισε το φετινό της κύκλο την Κυριακή και είχε τίτλο ΣανRockhaday, έχοντας μάλιστα αρκετούς ακροατές, σε ένα μουσικό ταξίδι από όλες τις δεκαετίες.

Η ίδια ελπίζοντας ότι θα πάρει επιτέλους το πτυχίο της είναι αποφασισμένη, εκτός από το να ψαχτεί στο φιλολογικό κομμάτι που σχετίζεται άλλωστε με τις σπουδές της, να συνεχίσει την ενασχόλησή της με το ραδιόφωνο

Ήδη συζητά κάποιες προτάσεις και κάποια νέα projects πάνω στο αντικείμενο.  Πάντως για την ώρα καλοκαιράκι έχουμε και η Βασιλική γεμίζει τις μπαταρίες της σε παραλίες της Αττικής, κάνοντας τα μπανάκια της, με την ίδια να χαλαρώνει τον ανδρικό πληθυσμό να αναστενάζει.

Βασιλικούλα, έλα και από την Αχαΐα, έχουμε και εμείς παραλίες, έχουμε και εμείς ματάκια...