Στην Αντίπαρο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Matthew McConaughey μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του Camila Alves, τα τρία τους παιδιά και τη μητέρα του Mary.

Η Αντίπαρος είναι το τρίτο ελληνικό νησί που επισκέπτεται το διάσημο ζευγάρι το φετινό καλοκαίρι, έπειτα από τη Σαντορίνη και τη Μύκονο. Φαίνεται όμως ότι το μικρό αλλά πανέμορφο νησί του Νοτίου Αιγαίου είναι και αυτό που τους έκλεψε την καρδιά. Αν και είχαν προγραμματίσει να μείνουν για δύο ημέρες, αποφάσισαν να επεκτείνουν τη διαμονή τους στην Αντίπαρο για περίπου μία εβδομάδα!


Στην παρέα του Αμερικανού ηθοποιού και της Βραζιλιάνας συζύγου του βρίσκονται ακόμη δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο βραβευμένος με Emmy Β΄ ανδρικού ρόλου και υποψήφιος για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, Woody Harrelson και η Καναδή ηθοποιός Sandra Oh, γνωστή από το ρόλο της ως γιατρός Κριστίνα Γιανγκ στην ιατρική δραματική τηλεοπτική σειρά του ΑΒC «Grey's Anatom»” για το οποίο έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διάσημη παρέα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές το Μάιο από την Ιταλία με ναυλωμένο σκάφος. Οι κάτοικοι της Αντιπάρου αλλά και οι τουρίστες ενθουσιάστηκαν μόλις τους αντίκρισαν. Εκείνοι γελούσαν και χαιρετούσαν τον κόσμο, ωστόσο δεν θέλησαν να βγάλουν φωτογραφίες. Ήταν απλοί, περιπλανήθηκαν για ώρες στο χωριό της Αντιπάρου ενώ δεν συνοδεύονταν από σωματοφύλακες. 


H διαμονή του Matthew McConaughey και της παρέας του στο νησί συνέπεσε χρονικά με το Μουντιάλ.  Έτσι κάθε μεσημέρι διέκοπταν το μπάνιο ή τη βόλτα τους για να παρακολουθήσουν αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ήταν ιδιαίτερα παθιασμένοι με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, λόγω φυσικά της καταγωγής της γυναίκας του ηθοποιού.


Μάλιστα τα παιδιά του κυκλοφορούσαν με φανέλα της Σελεσάο, την οποία φόρεσε και ο Matthew McConaughey για να παίξει μπάλα με τον Woody Harrelson και τους μικρούς, ξυπόλυτοι στο πλακόστρωτο.