Καλοκαιρινές νότες, όμορφα ηλιοκαμένα κορμιά και η εκρηκτική Τάμτα μας ταξιδεύουν την Κυριακή 8 Ιουλίου σε ένα σούπερ καλοκαιρινό σκηνικό παρέα με... Carroten!

To party που συζητήθηκε όσο λίγα από την περσινή σεζόν, επιστρέφει στο μαγευτικό Poco Poco και μας προ(σ)καλεί να γίνουμε μέρος της παρέας του!

Η πισίνα, το bar και κάθε γωνιά του γνωστού beach bar μετατρέπεται σε dancefloor από τις 14:00 με special dj set, ενώ γύρω στις 16:30 τη σκυτάλη θα πάρει στο stage του Carroten Beach Party, η Τάμτα, που πρωταγωνιστεί και στη διαφημιστική καμπάνια του αγαπημένου μας αντηλιακού, για να μας παρασύρει σε ένα πάρτι από τις "Αρχές Καλοκαιριού"! 


Μουσική και happenings!

Tα Carroten Beach parties πραγματοποιούνται εδώ και 7 χρόνια σε όλη την Ελλάδα σε αγαπημένες παραλίες και κρύβουν πολλές εκπλήξεις, μουσική και happenings! Καθ' όλη τη διάρκεια του Carroten Beach Party, Carroten Boys & Girls θα μοιράζουν δείγματα Carroten AquaVelvet και Carroten Protect & Care για προστασία και μαύρισμα και θα προσκαλούν τον κόσμο να ζήσει το καλοκαίρι του!

Tο soundtrack του φετινού καλοκαιριού "Αρχές Καλοκαιριού", που θα απολαύσουμε την Κυριακή 8 Ιουλίου από την Τάμτα στο Poco Poco σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Θάνου Παπανικολάου, αναμένεται να γίνει το hit του φετινού καλοκαιριού που θα μας ταξιδέψει σε παραλίες, αλλά και καλοκαιρινούς έρωτες που ξεκινούν στις "Αρχές Καλοκαιριού" όπως άλλωστε δείχνει και το video clip του που υπογράφει σκηνοθετικά ο Άλεξ Κωνσταντινίδης. 

Τo Carroten, το Poco Poco και ο Harris Panagopoulos - Event Planner σας παρουσιάζουν το πιο λαμπερό πρόσωπο της pop σκηνής, την Τάμτα στο πιο εκρηκτικό beach party του καλοκαιριού, εσείς θα λείψετε;

Be there!

Τηλ. κρατήσεων: 6937 144 344, 6945 953050

Διοργάνωση event: HARRIS THE EVENTS