Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 71 και 53 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στις 14-6-2018, στην Ζαχάρω Ηλείας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο για το οποίο διαπιστώθηκε, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο ότι έφερε κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, που αντιστοιχούσαν σε άλλο αυτοκίνητο, ίδιας μάρκας και ίδιου τύπου.

Από τον έλεγχο του αριθμού πλαισίου του αυτοκίνητου, διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί στις 21-9-2016, στην Πάτρα, από άγνωστους δράστες, ενώ κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο 71χρονος είχε προμηθευτεί το κλεμμένο αυτοκίνητο από τον 53χρονο.

Σημειώνεται, ότι ο 71χρονος, που χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο, παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα κλειδί, το οποίο όπως προέκυψε από την έρευνα είχε αφαιρεθεί μαζί με το αυτοκίνητο, ενώ στο εσωτερικό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη δύο κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας που δεν αντιστοιχούν σε κανένα όχημα που βρίσκεται σε κυκλοφορία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον κάτοχό του.