Τo Carroten Greece το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, το Poco Poco και ο Harris PanagopoulosHarris Panagopoulos - Event Planner σας παρουσιάζουν το πιο λαμπερό πρόσωπο της pop σκηνής, την Τάμτα Tamta στο πιο εκρηκτικό beach party του καλοκαιριού Carroten Beach Party την Κυριακή 8 Ιουλίου από τις 2 το μεσημέρι.
To Carroten, το Νο1 Αντηλιακό στην Ελλάδα, είναι εδώ, για να βουτήξετε μαζί του στην καλύτερη εποχή του χρόνου, προστατευμένοι, λαμπεροί, φωτεινοί.
Τον παλμό στο Carroten Beach Party θα δώσει από νωρίς ένα άκρως καλοκαιρινό DJ Set ενώ γύρω στις 16:30 την σκυτάλη θα πάρει στο stage του Carroten Beach Party η Τάμτα, που πρωταγωνιστεί και στην διαφημιστική καμπάνια του αγαπημένου μας αντηλιακού, για να μας παρασύρει σε ένα πάρτι από τις Αρχές Καλοκαιριού!
Tα Carroten Beach parties πραγματοποιούνται εδώ και 7 χρόνια σε όλη την Ελλάδα σε αγαπημένες παραλίες και κρύβουν πολλές εκπλήξεις, μουσική και happenings! Καθόλη την διάρκεια του Carroten Beach Party, Carroten Boys & Girls θα μοιράζουν δείγματα Carroten AquaVelvet και Carroten Protect & Care για προστασία και μαύρισμα και θα προσκαλούν τον κόσμο να ζήσει το καλοκαίρι του!

To Carroten, το Νο1 Αντηλιακό στην Ελλάδα, για 6η πλέον χρονιά δημιουργεί το πιο καλοκαιρινό τραγούδι για να επενδύσει μουσικά τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές σου στιγμές!! Έτσι και φέτος, από τις «Αρχές Καλοκαιριού» δίνει το έναυσμα για ένα ακόμα μοναδικό ταξίδι κάτω από τον Ήλιο παρέα για δεύτερη χρονιά με την Τάμτα, το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής!
Tο soundtrack του φετινού καλοκαιριού «Αρχές Καλοκαιριού», που θα απολαύσουμε την Κυριακή 8 Ιουλίου από την Τάμτα στο Poco Poco και την μουσική του υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου, αναμένεται να γίνει το hit του φετινού καλοκαιριού που θα μας ταξιδέψει σε παραλίες αλλά και καλοκαιρινούς έρωτες που ξεκινούν στις Αρχές Καλοκαιριού όπως άλλωστε δείχνει και το video clip του που υπογράφει σκηνοθετικά ο Άλεξ Κωνσταντινίδης.
Και επειδή από «Αρχές Καλοκαιριού» ταξιδεύουμε παρέα με το Carroten και την Τάμτα, το soundtrack του φετινού καλοκαιριού βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις των επίσημων charts των ραδιοφωνικών σταθμών όλης της Ελλάδας ενώ το video clip του έχει φτάσει το 1 εκατομμύριο views σε ένα μόλις μήνα!

Τηλ.κρατήσεων:6937 144 344,6945 953050
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ EVENT:HARRIS THE EVENTS