Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η παράσταση Βάκχες του Ευριπίδη που ανέβασαν οι σπουδαστές της δραματικής σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Οι σπουδαστές απέδωσαν στην παράσταση μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή προσέγγιση, σε μία από τις πιο δύσκολες τραγωδίες του Ευριπίδη που στην ουσία αποθεώνει το διονυσιακό στοιχείο.

Οι δύο παραστάσεις που παίχτηκαν στο ανοικτό θέατρο της Κρήνης ήταν στο πλαίσιο της διπλωματικής των τελειόφοιτων της δραματικής σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και η είσοδος ήταν ελεύθερη για τους θεατές.

Η διδασκαλία του έργου ήταν της Παρθενόπης Μπουζούρη και η διδασκαλία της κίνησης από την Όλγα Σπυράκη, ενώ οι σπουδαστές με αυτή την παράσταση απόδειξαν ότι είναι άξιοι τελειόφοιτοι, μιας δραματικής σχολής που κάνει σημαντικό έργο, αποδεικνύοντας ότι παρά τα όσα έλεγαν ορισμένοι, η σχολή αυτή πρέπει να μείνει ανοικτή.

Όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο στο ανοικτό θέατρο Κρήνης, σε έναν υπέροχο πολιτιστικό χώρο που θα πρέπει να αξιοποιηθεί με ένα καλύτερο τρόπο από την ίδια την πόλη, είναι σίγουρο ότι δεν μετάνιωσαν την επιλογή. Τόσο για την παράσταση που είδαν, όσο και για τον χώρο του θεάτρου.