Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία για την εξάρθρωση σπείρας που εμπλέκεται σε υποθέσεις παράνομων ελληνοποιήσεων.

Όπως επιβεβαιώνει και το cnn.gr σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης εκτεταμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, για υποθέσεις παράνομων ελληνοποιήσεων.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση και αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις.

Στο μεταξύ, όλα δείχνουν πως πράγματι έχουν γίνει τρεις συλλήψεις ατόμων στο Μεσολόγγι, που εμπλέκονται με την υπηρεσία αλλοδαπών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στην οποία προϊστάμενος είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου κ. Κότσαλος, που από χθες Τετάρτη , αν και έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις στο κινητό του, δεν απαντά. Τα ονόματα που διακινούνται πάντως, έχουν προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία και μεταξύ άλλων, αναμένονται και πολιτικές «αναταράξεις»…

Οι συλλήψεις σχετίζονται με «πλοκάμι» του κυκλώματος αυτού που δρούσε πανελλαδικά και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στα χέρια της Αστυνομίας, υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα , μιας και μέλη του κυκλώματος παρακολουθούνταν.