Το 7ο Kitesurf Festival στην παραλία του Δρεπάνου πλησιάζει και αναμένεται και φέτος να κεντρίσει το ενδιαφέρον των καλύτερων kitesurfers του κόσμου, σε μία διοργάνωση που πλέον έχει ξεφύγει από τα στενά τοπικά σύνορα.

Το φεστιβάλ αυτό είναι τα τελευταία δύο με τρία χρόνια σε συνεχή άνοδο, έχοντας ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και φέρνοντας στο Δρέπανο, σε ένα από τα καλύτερα σημεία που υπάρχουν για αυτό το extreme sport, σημαντικούς αθλητές από διάφορα μέρη του κόσμου.

Το 7ο Kitesurf Festival διοργανώνεται και φέτος από την WBSF και την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, με τη χορηγία του εργοστασίου της ΤΙΤΑΝ.

Πρόκειται για μία διοργάνωση που θα αποδείξει ότι εναλλακτικός αθλητισμός μπορεί να προσφέρει πολλά στην ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού, κάτι που είχε φανεί ειδικότερα το περασμένο καλοκαίρι, καθώς κατά την διάρκεια του φεστιβάλ είχαν γεμίσει τα ξενοδοχεία των γύρω περιοχών από κρατήσεις.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 με 22 Ιουλίου, θα κρατήσει τέσσερις μέρες, ενώ κατά την διάρκεια του πέρα από τους αγώνες που θα γίνουν θα φιλοξενήσει πολλές εκδηλώσεις, με παράλληλες δράσεις, happeings και μουσική, αλλά και συναυλίες.


Θα εμπεριέχει, με λίγα λόγια, εκδηλώσεις και δράσεις που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και θα δώσουν στο φεστιβάλ την ατμόσφαιρα μιας όμορφης καλοκαιρινής γιορτής, σε ένα μεγάλο πάρτι που θα έχει την αύρα της θάλασσας και την δροσιά των ανέμων που φυσούν στο Δρέπανο.

Το βίντεο που έχει ετοιμαστεί ως προάγγελος του φετινού φεστιβάλ, με εικόνες από τις προηγούμενες εκδηλώσεις τα λέει όλα. Περιμένουμε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων, των παράλληλων δράσεων και των εκδηλώσεων που θα γίνουν στο μοναδικό 7ο Kitesurf Festival!