To open summer championship του kickboxing πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Ανδραβίδα την περασμένη Κυριακή, με περίπου 200 αθλητές από την περιοχή της Πελοποννήσου, της Αθήνας και της Κέρκυρας να συμμετέχουν σε αυτή.

Η διοργάνωση είχε δύο μέρη αφού το πρωί έγιναν οι διασυλλογικοί αγώνες και το βράδυ διεθνείς αγώνες με πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό τίτλο. Στο αγωνιστικό αυτό event πήρε μέρος η αθλήτρια του Σπάρτακου Πατρών, Αντιγόνη Κονταξή.

Η αθλήτρια του Σπάρτακου έχοντας την συμπαράσταση των προπονητών της Χάρη Γκαζή και Αλέξη Καραλή αγωνίστηκε στα events κόντρα στην έμπειρη αθλήτρια Ξανθίππη Ραυτοπούλου και κατάφερε να κάνει μία φοβερή εμφάνιση παίρνοντας τη νίκη.

Ο αγώνας για την πατρινή αθλήτρια ήταν ιδιαίτερα δύσκολος αφού ο αντίπαλος της είναι μία από τις καλύτερες μονομάχους στην κατηγορία της, όμως η ίδια κατάφερε να την βγάλει εκτός μάχης στον δεύτερη γύρο, με δυνατά χτυπήματα που ανάγκασαν τον γιατρό να προχωρήσει σε διακοπή του ματς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στους αγώνες συμμετείχαν η Κατερίνα Αμπντάλα της Karelia Team και ο Νίκος Μπάκας του Fight Club Patras που όμως δεν κατάφεραν να πάρουν νίκες από τους αντιπάλους τους.

Η διοργάνωση ήταν αρκετά καλή και συμμετείχαν αρκετοί σημαντικά ονόματα στον χώρο του kickboxing.