Μετά την θριαμβευτική περσινή εμφάνισή του στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών με την Πολυφωνική Χορωδία, όπου παρουσίασαν έργα Μίκη Θεοδωράκη, ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής επιστρέφει στην Πάτρα, την Πέμπτη 12 Ιουλίου (ώρα 21.30), αυτή τη φορά για μία διαφορετική μουσική παράσταση στον ατμοσφαιρικό χώρο του μικρού Θεάτρου της μαρίνας.

Ο Στέφανος Κορκολής, έχοντας και πάλι δίπλα του την αέρινη φωνή της εκπληκτικής Σοφίας Μανουσάκη, θα ταξιδέψει τους ακροατές στον μουσικό του κόσμο, μέσα από διαχρονικά δικά του τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε («Δεν είσαι εδώ», «Θες», «Σβήσε το φεγγάρι», «Ο Άγγελος μου», «Στους πέντε ανέμους», «Σκόνη και θρύψαλα», «Σ’ έχω ερωτευτεί» και πολλά άλλα), αλλά και τραγούδια και μουσικές από το τελευταίο έργο του, όπου μελοποίησε ποιήματα του Κ.Π Καβάφη.

Επίσης θα ακουστούν μοναδικές ορχηστρικές συνθέσεις του, αλλά και διασκευές κλασικών τραγουδιών (Ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου) που ο ίδιος έχει αγαπήσει, σαν να είναι δικά του!

Στην παράσταση «Η Μουσική είναι Μία», ο Στέφανος μάς καλεί να γίνουμε όλοι μια παρέα, χαρίζοντάς μας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με άκρως ψυχαγωγική διάθεση. Για το λόγο αυτό άλλωστε επιλέχτηκε το θεατράκι στη μαρίνα της Πάτρας, αφού ο Στέφανος επιθυμεί να διαμορφώσει μια καλοκαιρινή συναυλία δίπλα στο κύμα, σε έναν τόσο ατμοσφαιρικό και ιδιαίτερο χώρο, που θα του χαρίσει την ευκαιρία να γίνει με τους θιασώτες της μουσικής του, πραγματικά μια μεγάλη συντροφιά!    

Συμμετέχουν:

Σοφία Μανουσάκη: τραγούδι 

Βασίλης Δεφίγγος: Σαξόφωνο -φλάουτο - Κρουστά

Κωστής Πυρένης: Κιθάρα -τραγούδι

Στέφανος Κορκολής: πιάνο –τραγούδι

Εισιτήρια:

Τα εισιτήρια κοστίζουν 14 ευρώ (προπώληση 12 ευρώ) και διατίθενται: Zizu - Le Patron, Το Θρανίο, Γωνιά του βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου, Viva.gr.Media Markt  

Θεατράκι μαρίνας Πάτρας, Πέμπτη 12 Ιουλίου (ώρα 21.30)


Στέφανος Κορκολής feat Σοφία Μανουσάκη - Ένας Γέρος - Official Audio Release