Το σέξι στοιχείο είναι συνυφασμένο με τη διοργάνωση του Patras Motοr Show, έχοντας κάθε χρόνο τα δικά της κορίτσια, που ανεβάζουν τη λίμπιντο και τον ερωτισμό.

Δεν θα μπορούσε έτσι να λείπει και φέτος από το 8o Patras Motοr Show. Τα κορίτσια της φετινής γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού ήταν οι γνωστές χορεύτριες από το χώρο του night clubbing της πρωτεύουσας, η Έλεν Τζολίνα και η Κωνσταντίνα Μαρωνίτη. Η μία ξανθιά και αδύνατη, η άλλη μελαχρινή και πιο ζουμερή. 

Η παρουσία τους ανέδειξε έναν εκρηκτικό συνδυασμό που έφερε καύσωνα στο μόλο της Αγίου Νικολάου και έκανε πολλούς να ψάχνουν να βρουν τη θάλασσα για να... πέσουν μέσα.

Τόσος ήταν ο καύσωνας που έφεραν στον κόσμο που βρέθηκε στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας για να θαυμάσει από κοντά τις μηχανές και τα σπορ αμάξια που συμμετείχαν στο Patras Motor Show.

H Ελένη και η Κωνσταντίνα, η Κωνσταντίνα και η Ελένα (όπως το προτιμάτε εσείς, γούστα είναι αυτά), έδωσαντο δικό τους show για το PMS, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η διοργάνωση της ΦΙΛΜΠΑ είναι μια μεγάλη γιορτή, μια εκδήλωση που ξεπερνά τα στενά όρια των φίλων του αυτοκινήτου και της μηχανής.

Δείτε τις φωτογραφίες του Γιάννη Σαρηγιάννη και του patrasevents.gr: