Ένα ποντίκι κάνει "βόλτες" στον κεντρικό διάδρομο του κτιρίου του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, στην Πάτρα.

Σε έναν χώρο όπου καθημερινά περνούν δεκάδες φοιτητές του εκπαιδευτικού ιδρύματος και που βλέποντας τον... συμφοιτητή τους να κάνει βόλτες, σίγουρα κάπως θα νιώθουν.

Το ποντίκι τη στιγμή που περνάει από τον διάδρομο είναι σε κοντινή απόσταση από την πόρτα της εστίας (40 περίπου μέτρα) και είναι αρκετά πιθανό να είχε περάσει μια βόλτα από το εστιατόριο, έχοντας παρασυρθεί από τις μυρωδιές που βγαίνουν από εκεί.

Μπορεί όμως και όχι. Το σίγουρο είναι ότι η όλη εικόνα, ενός ποντικού να περνάει από τον κεντρικό διάδρομο του ΑΤΕΙ, δεν είναι καθόλου κολακευτική για το ανώτατο αυτό εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Αφήστε που θα μπορούσε να είναι αρκετά επικίνδυνο για τους φοιτητές. Σκεφτείτε μόνο να ακουμπούσε ένα από τα παιδιά που περνούν από τον διάδρομο ή να πέσει κάτω ένα στυλό από τα χέρια ενός φοιτητή την ώρα που το ποντίκι έκανε τη... βόλτα του. 

Οι αρμόδιοι θα ήταν καλό να μεριμνήσουν ώστε να μην υπάρχουν ποντίκια στο κτίριο και να καθαρίσουν τους χώρους. Το ΑΤΕΙ είναι για τους φοιτητές που σπουδάζουν. Εκτός α το ίδρυμα και η πολιτεία αντιμετωπίζουν τους φοιτητές σαν τα... ποντίκια.

Η φωτογραφία έχει σταλεί στο patrasevents.gr από φοιτητές του ΑΤΕΙ που "συνάντησαν" το ποντίκι.