Όταν ανέβηκαν οι μουσικοί στη σκηνή που είχε στηθεί στο Νότιο Πάρκο, ο κόσμος έγινε ακόμα περισσότερος και όλοι είχαν πάρει τις θέσεις τους για να ακούσουν τον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έχοντας έρθει από νωρίς στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας είχε προτού βγει στη σκηνή συνάντηση με τον δήμαρχο και τα μέλη της δημοτικής αρχής, ενώ έδειξε να είναι όπως πάντα ιδιαίτερα οικείος με τον κόσμο.

Ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την πρόσκληση, ενώ αστειευόμενος τόνισε ότι η μηχανή θα πάρει μπροστά, θέλοντας να πει ότι το γλέντι θα ξεκινήσει και ο κόσμος θα περάσει καλά. 

Όπως και έγινε. Όταν ανέβηκε στη σκηνή και ξεκίνησε να τραγουδάει ο κόσμος τον αποθέωσε και δεν σταματούσε να τον χειροκροτεί αυτόν και τους μουσικούς του, όταν τελείωνε ένα τραγούδι και ξεκινούσε ένα άλλο.

Ο μεγάλος αυτός λαϊκός τραγουδιστής έκλεψε την παράσταση με την φωνή του, ενώ τραγούδησε όλες τις επιτυχίες του, αλλά και γνωστά λαϊκά άσματα, κλασικά και διαχρονικά που έχουν αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια από τον λαό και την εργατική τάξη.

Δείτε φωτογραφίες του patrasevents.gr από την συναυλία.