Όλα έτοιμα για την μεγάλη συναυλία του Δήμου Πατρέων με τον Γιώργο Μαργαρίτη, στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει το patrasevents.gr από την δημοτική αρχή η συναυλία θα γίνει ότι καιρό και να κάνει, ακόμα και αν βρέξει, με τον Δήμο να έχει πάρει κάποια μέτρα για την προφύλαξη των ηχητικών εγκαταστάσεων.

Έτσι και αλλιώς όμως η πληροφορία που έχει ο Δήμος από τον Άραξο για τον καιρό που θα κάνει λέει ότι η συννεφιά θα μείνει έως το βράδυ και στην χειρότερη περίπτωση θα ρίξει αργά τη νύχτα μία ψιχάλα.

Κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να χαλάσει τα σχέδια του Δήμου και του κόσμου που ήδη έχει ξεκινήσει να καταφτάνει στο Νότιο Πάρκο για να παρευρεθεί στην μεγάλη αυτή εκδήλωση, με το κοινωνικό μήνυμα που ζητάει την παύση των πολιτικών που οδηγούν στην ανεργία, στους πλειστηριασμούς και στην αρπαγή των περιουσιών.

Το γλέντι που θα γίνει με τον Γιώργο Μαργαρίτη, πέρα από το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωσης, εμπεριέχει και μία μορφή διαμαρτυρίας και αντίδρασης από το σύνολο του κόσμου, ζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας, όπου δεν θα μπορείς απλά να επιβιώνεις, αλλά να ονειρεύεσαι και να ζεις.


Ήδη οι ψησταριές έχουν πιάσει δουλειά, με τους αντιδημάρχους και τους εθελοντές του Δήμου να έχουν ρίξει στα κάρβουνα τα πρώτα σουβλάκια, ενώ οι μπύρες έχουν μπει στο ψυγείο.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης και οι μουσικοί του βρίσκονται από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στην Πάτρα και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει σε λίγη ώρα από τώρα το γλέντι που αξίζει να αναφέρουμε πως εντάσσεται στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας και στις εκδηλώσεις για τον μόχθο και την βιοπάλη του απλού καθημερινού ανθρώπου, στις "Ημέρες Σκαγιοπουλείου". 


Οι πρώτες εικόνες από το Νότιο Πάρκο