Πας για μπάνιο, κάνεις τις βουτιές σου και όταν επιστρέφεις στο αμάξι σου, το βλέπεις ανοιγμένο. Μην σου φανεί παράξενο.

Είναι η νέα μορφή κλοπών που κάνουν οι επιτήδειοι, με άρωμα καλοκαιρινό και... αύρα θάλασσας. Γιατί και οι κλέφτες έχουν ανάγκη λίγη θάλασσα το καλοκαίρι, μέσα στον καύσωνα και τη ζέστη, συνδυάζοντας έτσι το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Μόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο έχουν συμβεί τουλάχιστον δύο περιστατικά κλοπών σε λουόμενους που είχαν αφήσει τα αμάξια τους σε κοντινές αποστάσεις και επιστρέφοντας από τις βουτιές τους τα είδαν ανοιγμένα.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στην παραλία του Αλισσού, σε ένα αμάξι που είχαν σταθμεύσει δύο ζευγάρια τα οποία απολάμβαναν νωρίτερα τις ομορφιές της θάλασσας που όμως αυτές στο τέλος τους βγήκαν "ξινές".

Το άλλο περιστατικό έγινε στην παραλία του Δρεπάνου, με τους ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου να μένουν έκπληκτοι βλέποντας τα ηχεία, τους ενισχυτές και την οθόνη να έχουν κάνει "φτερά". Προσοχή λοιπόν όταν πηγαίνουμε για μπάνιο, αμέριμνοι σε κάποιες από τις παραλίες της περιοχής μας.

Οι κλέφτες έχουν πάει και αυτοί θάλασσα τις μέρες του καλοκαιριού και έχουν στήσει καρτέρι σε διάφορα σημεία, περιμένοντας με υπομονή την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν τις "βούτες" τους, την ώρα που εσείς κάνετε τις βουτιές σας. Φαινόμενο της εποχής και αυτό...