Για το γεγονός ότι δεν επέστρεψε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μετά το Nomads, μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου στο TV ΕΘΝΟΣ και τον Αλέξη Μίχα.

Ισχύει πως μετά την επιστροφή σου από τις Φιλιππίνες υπήρξε βέτο από τη Φαίη Σκορδά για την επιστροφή σου στο Πρωινό του ΑΝΤ1;

Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το αντίθετο, μάλιστα. Ήταν να επιστρέψω, απλώς μετά τόσους μήνες απουσίας από τους δικούς μου ήθελα να ρίξω τους ρυθμούς μου. Ήθελα να ελαφρύνω το πρόγραμμά μου και γι’ αυτό δεν με είδατε.

Πώς είναι η σχέση σου με τη Φαίη, έχετε διατηρήσει επαφές;

Φυσικά και διατηρούμε επαφή. Η Φαίη είναι ένας άνθρωπος με σημαντική εμπειρία, στον οποίο μπορώ να απευθυνθώ αν χρειαστώ κάτι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Έχω ακούσει ότι πολύς κόσμος νομίζει πως όσοι δουλεύουν μαζί στην τηλεόραση ή στο μόντελινγκ κάνουν και παρέα εκτός δουλειάς. Δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο. Μπορεί να κάνεις παρέα με κάποιον που δουλεύεις, μπορεί όμως και όχι.

Σε είδαμε στο Nomads. Υπήρχε κάποια προκαταβολική συμφωνία για την αξιοποίησή σου στη συνέχεια, που τελικά δεν έγινε πράξη;

Όχι, τίποτα τέτοιο. Εξαρχής το είχαν διευκρινίσει. Δεν δεσμεύονταν για κάτι προφορικά ή γραπτά. Αφού επέστρεψα έγινε μια συζήτηση για την παρουσίαση μια εκπομπής, αλλά δεν ευδοκίμησε.