Ξεκίνησαν και πάλι οι "κόντρες" στην Πάτρα;

Στην πραγματικότητα δεν είχαν σταματήσει ποτέ, απλά τώρα που έχει καλοκαιριάσει τα ραντεβού των νεαρών στα γνωστά "στέκια" όπου κάνουν τις συναντήσεις τους για να ξεκινήσουν τις αναμετρήσεις, είναι πλέον ολοένα και πιο συχνά, ακόμα και τις καθημερινές.

Παράλληλα κρατούν περισσότερο, μερικές φορές έως και το ξημέρωμα, ενώ η συμμετοχή σε αυτές τις "κόντρες" είναι ακόμα μεγαλύτερη, κρίνοντας από τον θόρυβο που γίνεται από τις "φτιαγμένες" μηχανές και τον σαματά.

Στοιχεία που δεν αφήνουν αρκετές γειτονιές της Πάτρας να κλείνουν μάτι τις νύχτες. Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών που βρίσκονται κοντά στα σημεία που γίνονται οι κόντρες, αλλά και μακριά αφού ο θόρυβος που κάνουν οι μηχανές είναι αρκετών ντεσιμπέλ, διαμαρτύρονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. έχει πάρει φωτιά από τις διαμαρτυρίες τους για τις κόντρες αυτές που γίνονται σε διάφορα σημεία της Πάτρας και ζητούν από την Αστυνομία να κάνει κάτι και να επέμβει.

Οι κόντρες, πέρα από την Ελευθερίου Βενιζέλου (εκεί συναντιούνται κυρίως οι μηχανές), την Μίνι Περιμετρική και την Πατρών Κλάους, γίνονται, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων, ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, από τις 3 ή και τις 4 το πρωί και μετά.


Εξαφανίζονται ως δια μαγείας

Όσο για τα γνωστά πλέον σημεία που μαζεύονται οι νεαροί, φαίνεται ότι ξέρουν και παίρνουν τα μέτρα τους αφού όταν εμφανίζεται σε ένα από τα ραντεβού της η Αστυνομία, τότε οι "κοντράκηδες" ως δια μαγείας εξαφανίζονται, χωρίς οι αστυνομικοί να κάνουν κάτι.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι κόντρες είναι αρκετά επικίνδυνες για τους νεαρούς που παίρνουν μέρος, αλλά και για τους ανυποψιάστους οδηγούς που μπορεί να περνούν τυχαία από αυτά τα σημεία και να εμπλακούν σε κάποιο τροχαίο που το πιθανότερο είναι με τις ταχύτητες που θα έχουν αναπτύξει οι "κοντράκηδες" να αποβεί μοιραίο για κάποιον.