Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό είναι ο πατρινός μέσος Γιάννης Μασούρας, σύμφωνα με τα όσα γράφουν τα αθλητικά ΜΜΕ της Λάρισας, αλλά και οι αντίστοιχες ιστοσελίδες της Αθήνας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού από το τέλος σχεδόν της φετινής σεζόν, με τους Πειραιώτες να κάνουν πρόταση στην Λάρισα, χωρίς όμως να τα βρίσκουν τότε.

Πλέον ο Ολυμπιακός επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση, δείχνοντας ότι πραγματικά θέλει να αποκτήσει τον νεαρό παίκτη και η Λάρισα φέρεται να έχει συμφωνήσει για να τον δώσει στην ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθερία", οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν βελτιωμένη πρόταση ενός εκατομμυρίου ευρώ συν δύο ποδοσφαιριστές για αντάλλαγμα, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης 10% για μελλοντική μεταγραφή.

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχουν και  από ομάδες του εξωτερικού για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα έχουν ενδιαφερθεί ομάδες από το Βέλγιο και από την Αγγλία, οι οποίες φέρεται να δίνουν λίγα παραπάνω χρήματα στην ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ πάντως θα πρέπει να αποφασίσει μέχρι τα τέλη του μήνα, ενώ ο νεαρός παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αυτές τις μέρες στην Πάτρα, στο σπίτι της οικογένεια του. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Μασούρας είναι μόλις 21 ετών, διακρίνεται για την ταχύτητα του, το πείσμα και την δύναμη του, αλλά και τις αντοχές που έχει στο παιχνίδι του.

Έχει ξεκινήσει από την ομάδα της Παναχαϊκής, ενώ πέρα από αθλητής του ποδοσφαίρου έχει υπάρξει και αθλητής του στίβου, με αρκετά καλές μάλιστα επιδόσεις στο αγώνισμα των 200 μέτρων.