Με αρκετά δυναμικό τρόπο μπήκε το καλοκαίρι για το Χορευτικό του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και τα τμήματα του.

Ήδη και ενώ βρισκόμαστε στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου οι εκδηλώσεις που έχουν γίνει από τα διάφορα τμήματα του είναι αρκετές και στις επιδείξεις αυτές έχουν εντυπωσιάσει με τις ικανότητες, την αρμονία των κινήσεων και τον ρυθμό πάνω στη σκηνή.

Ειδικότερα, στις επιδείξεις που έκαναν τα μέλη του στην πλατεία Γεωργίου τις προάλλες, τόσο στην εκδήλωση για το νερό, όσο και για τα ΚΑΠΗ, κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου που είχε γεμίσει την πλατεία.

Τα Χορευτικά Τμήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού έχοντας κλείσει πλέον 42 χρόνια ζωής στα πολιτιστικά δρώμενα της Πάτρας, έχουν συμβάλει σημαντικά στην αναβίωση του λαϊκού πολιτισμού και στην διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Με παρεμβάσεις και προτάσεις τα Χορευτικά Τμήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι όλα αυτά τα χρόνια στα πολιτιστικά τεκταινόμενα της Πάτρας.

Μέσα από αυτόν τον πολιτιστικό φορέα έχουν βρει μια διέξοδο και έναν τρόπο έκφρασης, εκατοντάδες πατρινοί, όλων των ηλικιών, οι οποίοι συμμετέχουν στα τμήματα το και παίρνουν μέρος στις εκδηλώσεις που συμμετέχει.