Ήταν σίγουρα μία από τις καλύτερες συναυλίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα και ίσως ο καλύτερος τρόπος για να ανοίξουν τα μουσικά live του φετινού καλοκαιριού σε αυτή την πόλη. Ο λόγος φυσικά για την συναυλία που έδωσαν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας, πριν από μερικές μέρες στο Εργοστάσιο Τέχνης της Πάτρας.

Ένας χώρος που ήταν για χρόνια εγκαταλειμμένος πήρε ζωή και μουσική, μέσα από την συνύπαρξη δύο μεγάλων καλλιτεχνών που παρουσίασαν την δουλειά τους, ένα κρυμμένο θησαυρό ο οποίος φανερώθηκε μπροστά μας, με όλο του το ανάστημα σε έναν "Κήπο της Εδέμ", όπως ονομάζεται ο κοινός τους δίσκος.

Οι Πατρινοί χάρηκαν αυτή τη συνύπαρξη που διοργάνωσε ο Mojo Live, δείχνοντας ότι διψούν για τέτοιες συναντήσεις και τέτοια μεγάλα μουσικά γεγονότα που μας απομακρύνουν από τη φτώχεια που κυριαρχεί δυστυχώς σε όλους τους τομείς της σύγχρονης εποχής και που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο από αυτή τη συναυλία για να πάρετε μία γεύση και να καταλάβετε τι έγινε πριν από μερικές μέρες έξω από το Εργοστάσιο Τέχνης.

(Το βίντεο είναι από τον Γιώργο Δασκαλόπουλο (George Daskalopoulos - The Lazer Cow).