Θέλεις να μετατρέψεις την ανακύκλωση σε επιχειρηματική ιδέα; Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Green Economy και για το Green Business; Έχουμε κάτι να μοιραστούμε μαζί σου!

H Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία [email protected], διοργανώνει Ημερίδα με θέμα "ECOSTEP – YOUTH: Από την δημιουργική ανακύκλωση στην επιχειρηματικότητα - Καλές Πρακτικές από την Ελλάδα" στα πλαίσια της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκού Έργου EcoStep - Youth Project.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 18:30 έως τις 20:30 στον χώρο του POS Coworking Space | Δημ. Γούναρη 69, Πάτρα.

Σας περιμένουμε για να παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα του Έργου για τον Διεθνή Διαγωνισμό Design που πραγματοποιήθηκε, καθώς επίσης θα γίνει και η παρουσίαση της Ελληνικής ομάδας που συμμετείχε στον διαγωνισμό.

Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με επαγγελματίες του Green Business και συγκεκριμένα την κα Αλεξάνδρα Μακρυγιώργου από την Start-Up Liofyllo και την κα Άμπυ Παναγιωτοπούλου από την Restauro – Annie Sloan Stockist, ώστε να μάθουμε περισσότερα για την "Πράσινη Οικονομία" και την δημιουργική ανακύκλωση.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

18:30 – 19:00: Προσέλευση

19:00 – 19:15: Εισαγωγικό καλωσόρισμα από την ομάδα μας και ενημέρωση για το EcoStep Youth.

19:15 – 19:30: Η κα Κωστούλα Παναγιωτοπούλου από το 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας θα παρουσιάσει την Ελληνικής συμμετοχή στον Διαγωνισμό Σχεδίου. Παρουσίαση Νικητών Διαγωνισμού.

19:30 – 19:50: Kα Αλεξάνδρα Μακρυγιώργου – Liofyllo. Οικολογία, Περιβάλλον και start -up.

19:50 – 20:10: Kα Άμπυ Παναγιωτοπούλου – Restauro | Annie Sloan Stockist. Δημιουργική Ανακύκλωση & εσωτερική διακόσμηση.

20:10 – 20:20: Ερωτήσεις – Συζήτηση.

20:20 – 20:30: Παναγιώτης Αντωνόπουλος – InterMediaKT. Παρουσίαση προσχέδιου του Web Doc