Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη ο Πατρινός πρωταθλητής, Δήμος Ασημακόπουλος, στον αγώνα που έδωσε στο Muay Thai Grand Prix, κόντρα στον Ισπανό Pedro Ruiz, όμως η εμφάνιση που έκανε είχε μόνο θετικό πρόσημο για την αξία του.

Ο ίδιος ο Δήμος Ασημακόπουλος, λίγο μετά τον αγώνα είχε γράψει στην σελίδα του στο facebook: «Δυστυχώς δεν κατάφερα να κερδίσω τον αγώνα και τον τίτλο μετά από μια δυνατή, κλειστή, κοντινή μάχη.

Σας ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίζετε ο καθένας με τον τρόπο του. Είμαι περήφανος και θα συνεχίσω να πολεμάω αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Συγχαρητήρια και μπράβο στον σκληρό αντίπαλο μου για την νίκη του».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι προσπάθειες του έγιναν θέμα και στην επίσημη σελίδα του τμήματος των Πολιτικών Μηχανικών όπου σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Πατρών, σε ένα κείμενο που γράφει τα εξής:

"Ο φοιτητής του Τμήματος κ. Δήμος Ασημακόπουλος είναι μέλος της εθνικής Ολυμπιακής ομάδας στο άθλημα του Muay Thai και θα συμμετάσχει στο προσεχές Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα στην Ταϊλάνδη στις 22 Ιουλίου. Το Τμήμα του εύχεται καλή επιτυχία στους προσεχείς αγώνες". 

Ήδη ο Πατρινός πρωταθλητής έχει ξεκινήσει προπονήσεις για το Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα όπου θα εκπροσωπήσει το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Δείτε εδώ τον αγώνα που έδωσε με τον Ισπανό μονομάχο στο MTGP.