Η ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική των μέχρι σήμερα αστικών κυβερνήσεων, με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, την πολύχρονη υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης με τη συνεχή μείωση της χρηματοδότησης σε όλα τα επίπεδα, τις χιλιάδες ελλείψεις των εκπαιδευτικών στα σχολεία όλης της χώρας -την ώρα που χιλιάδες εκπαιδευτικοί είναι άνεργοι- τα υπερπληθή τμήματα και η απουσία ουσιαστικών δομών ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές, έχει ως αποτέλεσμα να εξαναγκάζεται ο γονιός να πληρώνει από την τσέπη του για να καλύψει τα κενά στη γνώση των παιδιών του, την οποία έπρεπε να προσφέρει η κατά τα άλλα «δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση».

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού και η Γραμματεία του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων, συνεχίζουν και φέτος τα θερινά τμήματα για την προετοιμασία των μαθητών και μαθητριών της Γ΄ Λυκείου.

Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των αιτήσεων είναι η Τρίτη 26 Ιουνίου 2018. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν:  

Στην Αντιδημαρχία Παιδείας & Αθλητισμού Πλατεία Γεωργίου 17 Α’, 4ος Όροφος Καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. - 1:00 μ.μ.  

Τηλ. Επικοινωνίας : 2610-240196  Fax: 2610240145

2) Ηλεκτρονικά μπορούν να κατατεθούν επίσης αιτήσεις συμμετοχής  στο email: [email protected]

Η έναρξη των μαθημάτων ορίστηκε για τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και σχολείο για την παρακολούθησή τους, είναι το 21ο Γυμνάσιο Πατρών (Θερμοπυλών και Ανθεμίου).