Οι 8 κορυφαίες Ομάδες της χρονιάς, φορούν ξανά τα ακουστικά και διεκδικούν τον τίτλο της «Καλύτερης Oμάδας του Ρουκ Ζουκ» για τη σεζόν 2017-18 και το χρηματικό έπαθλο των 5.000 €.

Οι φιναλίστ: «ΡΟΥΚΟΥΖΟΜΕΖΕΔΕΣ» VS «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», στον Μεγάλο Τελικό, την Παρασκευή 29 Ιουνίου!

Η τελευταία εβδομάδα επεισοδίων του Ρουκ Ζουκ με την Ζέτα Μακρυπούλια αναμένεται συναρπαστική! Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει για καλοκαίρι, αφιερώνει μία εβδομάδα στους πρωταθλητές του!

Ομάδες που μέσα στη χρονιά κατάφεραν να σημειώσουν 5 νίκες και να συγκεντρώσουν τα υψηλότερα χρηματικά ποσά, έρχονται αντιμέτωπες. Από τη Δευτέρα 25 μέχρι και την Πέμπτη 28 Ιουνίου, οι 8 ομάδες – που προέκυψαν από κλήρωση- χωρίζονται σε 4 ζευγάρια, φορούν για τελευταία φορά τα ακουστικά του Ρουκ Ζουκ και δίνουν knock - out αγώνες.

Από τις 4 αυτές διασκεδαστικές μονομαχίες, οι 2 νικήτριες ομάδες που συγκέντρωσαν τα υψηλότερα χρηματικά ποσά, ΡΟΥΚΟΥΖΟΜΕΖΕΔΕΣ» και «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ» «κοντράρονται» στον Τελικό, την Παρασκευή 29 Ιουνίου, διεκδικώντας 5.000€, καθώς και τον τίτλο της «Καλύτερης Ομάδας του Ρουκ Ζουκ» για τη σεζόν 2017 – 2018.

Εβδομάδα Πρωταθλήματος ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και ο Μεγάλος Τελικός την Παρασκευή 29 Ιουνίου, στις 15.00, στον ΑΝΤ1, με «ΡΟΥΚΟΥΖΟΜΕΖΕΔΕΣ» εναντίον της ομάδας «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ». Ποιος θα κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή και τα 5.000 €;