Κακά τα ψέματα, Μουντιάλ χωρίς Ιταλία δεν είναι Μουντιάλ. Όχι μόνο γιατί οι Azzuri είναι μία από τις σταθερά πιο εντυπωσιακές εθνικές ομάδες, αλλά γιατί έχει τους -σταθερά- πιο ωραίους άντρες (αν και μετά τον Τόττι το χάος).

Βέβαια, αν ψάχνετε περισσότερους λόγους να δείτε πολλά, πολλά ματς, σίγουρα υπάρχουν. Σας παρουσιάζουμε τα πιο ωραία αγόρια του Μουντιάλ 2018.

Μεχντί Ταρέμι – Ιράν

Ο 26χρονος επιθετικός είναι ένα ισχυρό κίνητρο από μόνος του, αλλά και γενικώς η εθνική του Ιράν είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να αντικαταστήσει την Ιταλία (οκ, όχι αγωνιστικά).


Μοχάμεντ Σαλάχ – Αίγυπτος

Ο 26χρονος άσος της Λίβεπουλ είναι ήδη ένα από τα πρόσωπα του Μουντιάλ 2018, αφού στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δέχτηκε την βίαιη επίθεση του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος. Οι οπαδοί της εθνικής Αιγύπτου κουβαλούν φωτογραφίες του στο γήπεδο


Ζεράρ Πικέ – Μπαρτσελόνα

Ο 31χρονμος κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα είναι στις καρδιές μας για πολλούς πολύ καλούς λόγους: Είναι σύντροφος της συμπαθέστατης Σακίρα, στήριξε δημόσια το δημοψήφισμα της Καταλονίας και είναι και στην Μπαρτσελόνα. Τι άλλο θέλουμε


Νικολάς Ταγκλιάφικο – Αργεντινή

Ο 26χρονος Νικολάς Ταγκλιάφικο αγωνίζεται με τον Άγιαξ στην θέση του αριστερού μπακ, αλλά συγκεντρώνει τα βλέμματα σε όλες τις θέσεις. Διότι μπορεί.


Έντινσον Καβάνι – Ελβετία

Ο 31χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν φοράει την φανέλα της εθνικής της Ελβετίας κι αν κια γενικώς πρόκειται για μία σχετικά βαρετή ομάδα, μάλλον βρήκαμε λόγους να της ρίξουμε μια ματιά.


Φελίπε Κουτίνιο – Βραζιλία

Ο σβέλτος, σχετικά μικροκαμωμένος, 26χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα φοράει τα χρώματα της εθνικής Βραζιλίας και σίγουρα του πάνε πολύ. Βασικά όλα του πάνε πολύ.