Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», Παράρτημα Πάτρας, σας προσκαλεί τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και ώρα 8.30 μμ στην καφετέρια Οικογένεια «Μυλωνάς» (πάρκο Αγίου Ανδρέα)
σε μία μελωδική βραδιά και με την συνοδεία προσεγμένων γεύσεων.

Σας περιμένουμε να είστε δίπλα μας και αυτή τη φορά. Άλλωστε ο δυνατός κρίκος που μας συνδέει σε αυτή την αλυσίδα της συμπαράστασης και της ουσιαστικής προσφοράς είναι η αγάπη για τα παιδιά και ειδικότερα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Σε αυτή την αλυσίδα ανήκουν και οι χορηγοί μας στην προσφορά των οποίων στηρίζεται και η συγκεκριμένη διοργάνωση. Κι αυτοί είναι :
το μαγειρείο «Φασόλοι», ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Πατρών & Προαστίων Ν. Αχαΐας, ο Σύλλογος Βιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ν. Αχαΐας «Ο Άγιος Παντελεήμων», Τρίγκας Νικόλαος, Βέρρας Γιώργος, το «Αχαϊκό Χωριάτικο», η οικογένεια Μυλωνά, η οικογένεια Τίγκα με την δωρεάν ηχητική υποστήριξη και ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών ο οποίος θα πλαισιώσει μουσικά τη βραδιά με το Μουσικό Σαραβαλάκι με τους: Νίκος Λέκκας στο πιάνο, Στάθης Μπαλάφας στη κιθάρα, Νίκος Μαργέλης και Δημήτρης Αργυρόπουλος στο Μπουζούκι,Νίκος Στόλλας στο πιάνο και 2 φωνητικές εκπλήξεις, Στην επιμέλεια ήχου Σπύρος Βέρρας.

(Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ).