Μπορεί η βροχή να γλίτωσε τον Δήμο από την... "καζούρα", αφού με τη συννεφιά και με την κακοκαιρία που επικρατούσε δύσκολα θα μάζευε κόσμο η συναυλία για την ανεργία του Γιώργου Μαργαρίτη, όμως φόρτωσε τους Πατρινούς με άλλα 3.000 ευρώ στα έξοδα της.

Όσα δηλαδή κοστίζει η ρήτρα που υπάρχει στην συμφωνία σε περίπτωση αναβολής της όλης εκδήλωσης. Η ρήτρα ορίζει πως αυτός που ευθύνεται για την αναβολή θα πρέπει να πληρώνει το αντίστοιχο ποσό και από την στιγμή που ο Δήμος πήρε την απόφαση να μην γίνει η συναυλία, τότε τα... σκάει.

Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η σύμβαση ήρθε στο ΔΣ του Πολιτιστικού και υπερψηφίστηκε και η ρήτρα. Έτσι η συναυλία, μαζί με όλα τα υπόλοιπα (καρέκλες, ηχητικές εγκαταστάσεις, μουσικοί και όλα όσα αναγράφονται αναλυτικά στην Διαύγεια), θα φτάσει τα 23.000 ευρώ (από τα 20.000). 

Αν τώρα ξαναβρέξει και πάρει και πάλι αυτή την απόφαση ο Δήμος - να μην γίνουμε μούσκεμα - (αλήθεια ο Μαργαρίτης θέλει να τραγουδάει στην βροχή;) τότε το λογικό είναι να πληρώσουμε ως πόλη άλλα 3.000 ευρώ.

Ας το σκεφτούμε όμως θετικά. Θα έρθει αυτή η στιγμή που θα φάμε τσάμπα σουβλάκια και θα πιούμε δωρεάν μπύρες. Αβέρτα μπύρες! Θα τις χρειαστούμε βλέπετε εκεί που θα πάμε αν αυτό το "αλισβερίσι" συνεχιστεί για αρκετό διάστημα.

Που θα πάμε; Στη φυλακή, στο κελί 33 που τραγουδάει και ο Γιώργος Μαργαρίτης.


Γιώργος Μαργαρίτης - Στο κελί τριάντα τρία (33) - Official Audio Release