Με ελπίδες για διάκριση και την κατάκτηση μεταλλίων αναχωρούν τα μέλη της αποστολής της εθνικής ομάδας υγρού στίβου που θα πάρουν μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα γίνουν το τριήμερο στις 23 με 25 Ιουνίου, στην Ταραγόνα της Ισπανίας.

Ανάμεσα στα μέλη της ελληνικής αποστολής θα είναι και οι Πατρινές πρωταθλήτριες του υγρού στίβου, η Νόρα Δράκου και η Κριστέλ Βουρνά, δύο κορίτσια που έχουν φάει με το... κουτάλι αυτή την διοργάνωση, συμμετέχοντας αρκετές φορές.

Οι δύο Πατρινές πρωταθλήτριες έχοντας κάνει όλο αυτό το διάστημα προετοιμασία και δείχνοντας ότι είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, με τη κάθε μία στο αγώνισμα που θα πάρει μέρος να έχει αρκετές ελπίδες για διάκριση.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας αποτελείται συνολικά από 20 κολυμβητές που είναι οι εξής: Ρωμανός – Ιάσονας Αλυφαντής, Κέλυ Αραούζου, Απόστολος Χρήστου, Στέφανος Δημητριάδης, Γιάννης Καρπουζλής, Σοφία Κλικοπούλου, Ηλέκτρα – Βαρβάρα Λέμπλ, Δημήτρης Νέγρης, Βασιλική – Σταυρούλα Μπάκα, Άννα Ντουντουνάκη, Νίκος Σοφιανίδης, Δημήτρης Δημητρίου, Ανδρέας Βαζαίος, Νόρα Δράκου, Μαρία – Θάλεια Δρασίδου, Γιώργος Σπανουδάκης, Κρίστιαν Γκολομέεβ, Φώτης Κολιόπουλος, Κριστέλ Βουρνά, Αφροδίτη Κατσιάρα.

Μαζί τους οι προπονητές Νίκος Γέμελος, Νίκος Κραουνάκης, Δημήτρης Αθυμαρίτης και ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ, Χριστόδουλος Χούμας (αρχηγός αποστολής).